Prijzen Cake Smash Fotoshoot

Prijzen, mogelijkheden en meer

Wij bieden overzichtelijke cakesmash fotoshoot pakketten aan. Zo is er voldoende keus en zit er voor iedereen een passende fotoshoot bij. Natuurlijk zijn wensen bespreekbaar! De prijzen van de cakesmash fotoshoot staan hieronder aangegeven.

BASIS

cakesmash fotoshoot

fotoshoot van 30 min.

10 digitale foto's


in kleur en zwart / wit

geen watermerk

hoogste kwaliteit JPG

incl. basis cakesmash taartje175,00

euro / per fotoshoot

XL

CAKESMASH FOTOSHOOT

fotoshoot van 30 min.

15 DIGITALE fotos


in kleur en zwart / wit

geen watermerk

hoogste kwaliteit JPG

INCL. BASIS CAKESMASH TAARTJE

INCL. POCKET FOTOBOEKJE


195,00

euro / per fotoshoot

POPULAIR

DELUXE

CAKESMASH FOTOSHOOT

fotoshoot van 30 min.

ALLE GOEDE DIGITALE FOTO'S

15 fotos bewerkt in Zwart-wit

geen watermerk

hoogste kwaliteit JPG

incl. luxe cakesmash taartje

incl. luxe pocket fotoboekje

225,00

euro / per fotoshoot

KADOTIP!

Cakesmash taartje erbij bestellen?

Dat kan! Er kan een keuze gemaakt worden uit een standaard taartje of een luxe taartje. De kleur van het taartje kan zelf gekozen worden, zodat dit leuk matched bij versieringen en kleding. Bij het luze taartje is het mogelijk om de naam en een leuk extra’tje er op te zetten. Bijvoorbeeld een kroontje of vlaggetjes. Ook is het mogelijk in overleg om een taart in een bepaalde stijl te laten maken. Denk aan Minions, Dora, Unicorn, Bob de bouwer, Woezel en Pip, etc.

Hoe ziet een standaard en een luxe taartje er uit? Hieronder een paar voorbeelden. Wil je een taartje erbij bestellen dan kan je dit aangeven bij het boeken van de fotoshoot via mijn website. Ook voorkeuren kunnen dan al doorgegeven worden.

Boek een Cakesmash Fotoshoot

Laat jullie kleine nieuwe smaken en sensaties ontdekken en lekker laten smullen van een heerlijke romige taart! Het resultaat? Prachtige, leuke foto’s, die echt het moment vangen van jullie 1-jarige op dat moment. Trouwens een cakesmash fotoshoot kan ook gedaan worden voor jullie bijna 2 -jarige zoontje of dochter!

Fill out my online form.