Prijzen Cake Smash Fotoshoot

Prijzen, mogelijkheden en meer

Wij bieden twee cakesmash fotoshoot pakketten aan. Zo is er voldoende keus en zit er voor iedereen een passende fotoshoot bij. Natuurlijk zijn wensen bespreekbaar! De prijzen van de cakesmash fotoshoot staan hieronder aangegeven.

BASIS

CAKESMASH FOTOSHOOT

fotoshoot van 30 min.

15 DIGITALE fotos


in kleur en zwart / wit

geen watermerk

hoogste kwaliteit JPG


INCL. BASIS CAKESMASH TAARTJE

INCL. LEPORELLO (Harmonicaboekje)

235,00

euro / per fotoshoot

POPULAIR

DELUXE

CAKESMASH FOTOSHOOT

fotoshoot van 45 min.

ALLE GOEDE DIGITALE FOTO'S

15 fotos DAARVAN in Zwart-wit

geen watermerk

hoogste kwaliteit JPG

Incl. versiering

incl. luxe cakesmash taartje

incl. luxe pocket fotoboekje

275,00

euro / per fotoshoot

KADOTIP!

Eigen Cakesmash taartje?

Dat is geen probleem! Onze fotoshoot pakket heeft standaard een cakesmash taartje inbegrepen. De kleur van het taartje kan zelf gekozen worden, zodat dit leuk matched bij versieringen en kleding. Bij het luxe taartje is het mogelijk om de naam en een leuk extra’tje er op te zetten. Bijvoorbeeld een kroontje of vlaggetjes. Maar het is dus ook mogelijk je eigen cakesmash taartje mee te nemen, hierbij krijg je 10 euro korting op de fotoshoot.

Wil je geen taartje erbij dan kan je dit aangeven bij het boeken van de fotoshoot via mijn website. Ook voorkeuren kunnen al doorgegeven worden indien je wel kiest voor het cakesmash taartje bij de fotoshoot.

Boek een Cakesmash Fotoshoot

Laat jullie kleine nieuwe smaken en sensaties ontdekken en lekker laten smullen van een heerlijke romige taart! Het resultaat? Prachtige, leuke foto’s, die echt het moment vangen van jullie 1-jarige op dat moment. Trouwens een cakesmash fotoshoot kan ook gedaan worden voor jullie bijna 2 -jarige zoontje of dochter!