Cake Smash Fotoshoot Limburg

Feest! Cake! Fotoshoot!

Een Cake Smash Fotoshoot van jullie kleine jarige job! Hoe leuk is dat!

De Cakesmash fotoshoot kan gedaan worden een paar weekjes voor zijn of haar eerste verjaardag mochten jullie een foto willen gebruiken voor de uitnodigingen. Ook is het mogelijk om een cakesmash fotoshoot bij jullie thuis te doen op de verjaardag zelf (mits beschikbaar) of op een andere dag.

De Cake smash fotoshoot zal ongeveer 30 min – 45 minuten duren. Meestal is dit lang genoeg en kan je er wel zeker van zijn dat jullie kleine jarige job de taart niet onberoerd heeft gelaten!

De fotoshoot zal gehouden worden in de fotostudio in Geleen. Tegen meerprijs is het ook mogelijk om de fotoshoot bij jullie thuis te doen. Hierbij hanteren we een toeslag van 30 euro extra voor thuis fotografie en indien dit op een zaterdag is en voor zon- en feestdagen 50 euro extra.

Aanbetaling fotoshoot
Bij het boeken van de cakesmash fotoshoot geldt een aanbetaling van 30 euro. Indien de fotoshoot geannuleerd wordt dan kan een nieuwe fotoshoot ingepland worden waarbij er opnieuw een aanbetaling zal gelden. Bij het annuleren van de fotoshoot 2 dagen voor de geboekte datum zal zal geen restitutie plaatsvinden van de aanbetaling.

Digitale foto’s

Altijd alle goede digitale foto’s in hoogste kwaliteit. Niet extra bijbetalen voor foto’s!

Geen watermerk

Geen watermerk op de foto’s. Zodat je zonder afleiding van de foto’s kunt genieten!

Gratis bewerking

Bij de fotoshoot is een professionele bewerking van de foto’s inbegrepen.

Inbegrepen bij deze fotoshoot

Inbegrepen zitten (behalve bij de Cakesmash Fotoshoot basis*) alle goede digitale foto’s in hoogste kwaliteit en zonder watermerk. Daarnaast ontvangen jullie ook een set van maximaal 15 bewerkte foto’s. Bijvoorbeeld zwart/wit met een roze of blauw accent. Ook deze ontvangen jullie in hoogste kwaliteit zonder watermerk. Bij de Cakesmash Fotoshoot basis ontvang je alleen de 15 bewerkte foto’s digitaal in hoogste kwaliteit zonder watermerk.

Wanneer doen wij de fotoshoot?

De fotoshoot kan het beste gedaan worden na een slaapje van jullie kleine. Ook adviseren we hem of haar niet te veel te eten te geven voorafgaand aan de fotoshoot. Zo is er des te meer interesse in de taart! Een fotoshoot zal in overleg gepland worden. Om teleurstelling te voorkomen dat we niet meer beschikbaar zijn, adviseren we op tijd een fotoshoot te plannen.

Let op, op zaterdag, zondag en feestdagen geldt een meerprijs op de fotoshoot van 30 euro in het weekend en op zon- en feestdagen 50 euro.

cakesmash-fotoshoot-limburg
cake-smash-fotoshoot-limburg
cake-smash-fotoshoot-limburg

Decoratie, aankleding en cake

Om onze fotoshoots uniek te houden zijn decoratie, aankleding en Cake niet inbegrepen in de fotoshoot. Op deze manier kan je zelf een eigen draai geven aan de fotoshoot en weet je zeker dat je de foto’s worden zoals jullie graag willen.

Uiteraard is het mogelijk om via ons een taart te bestellen maar dient dan van te voren aan gegeven te worden. Ook is versiering voor de fotoshoot te regelen, dit kan voor een meerprijs van 25 euro. De versiering en de taart zullen dan afgestemd worden op elkaar en het eventuele thema.

Geniet mee en beleef het moment opnieuw met een bijzondere cake smash fotoreportage!

Boek vandaag nog een Cakesmash fotoshoot

[contact-form-7 id="27" title="Contactformulier"]