Hiep hiep hoera, Youri is 1 jaar!

Vies van de cake? Dan gewoon lekker in badje!

Hij was al heel enthousiast en nieuwsgierig toen hij de fotostudio met mama en papa binnenkwam. Wat gaat hier allemaal gebeuren dacht ie. Ondertussen worden de ballonnen opgeblazen, de slingers opgehangen en kijkt Youri met zijn pretoogjes aandachtig mee. Die ballon is wel heel leuk! Maar wacht wat is dat, een lekkere taart? Nog even zijn kleertjes aandoen voor de fotoshoot, terwijl er al foto’s gemaakt worden van de cakesmash taart. Nu is die nog heel!

En daar gaat ie dan, tussen zijn ballonnen, versieringen en met een heerlijke taart voor hem. Laat het smashen maar beginnen. Eerst even voorzichting aftasten wat het is. En mag ik er wel met mijn handen aan, denkt ie.
Even proeven, mjam, dat is wel lekker! Hij heeft de smaak te pakken en geniet van de lekkere cake. Overal is de taart te vinden, hij maakt er een gezellige boel van.

De foto’s zijn gemaakt en Youri zit helemaal onder. Tijd voor het badje. Even alle zoetigheid van de taart er af halen. In het warme badje vermaakt hij zich ook prima. Met bellenblaas erbij is het een waar feestje voor hem geworden, voor mama en papa trouwens ook. Wat een leuke cakesmash fotoshoot voor zijn 1e verjaardag was dat!